Dobrodošli na stranicu HZZ e-anketa

Anketiranje učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola o njihovim profesionalnim namjerama prvi je korak u procesu profesionalnog usmjeravanja.

Jednom godišnje Hrvatski zavod za zapošljavanje provodi Anketu o profesionalnim namjerama učenika osnovnih i srednjih škola, temeljem koje stručni tim škole i Zavoda definira ciljne skupine kojima su potrebne specifične usluge profesionalnog usmjeravanja.

Temeljem rezultata Ankete, učenicima su omogućene usluge samo-informiranja putem brošura, interneta, računalnog programa za profesionalno usmjeravanje "Moj izbor", informiranja (grupnog i individualnog) i/ili profesionalnog savjetovanja.

Skupni rezultati e-ankete ukazuju na trendove u profesionalnim namjerama učenika te se prosljeđuju sudionicima u području obrazovanja i zapošljavanja na županijskoj i nacionalnoj razini.

O nama

Hrvatski Zavod za zapošljavanje javna je ustanova u vlasništvu Republike Hrvatske, ustrojena Zakonom o posredovanju pri zapošljavanju i pravima za vrijeme nezaposlenost sa zadaćom rješavanja pitanja iz problematike vezane uz zapošljavanje i nezaposlenost u najširem značenju tih pojmova.

Pročitaj više...
 

Pratite nas